Se on vaalit jakso, ja yksi asia on varma : on erilaisia asenteita, rutiineja ja huolenaiheet yksityishenkilöt sijaitsevat eri usa. Mutta se on ei vain politiikasta – joitain paikallisia erot pidä kiinni muissa osien olemassaolo, mukaan lukien verkkotreffit käyttäytymiset ja choices.

Internettreffit palvelu Badoo ei liian kauan sitten tutki 1 000 omista käyttäjät Yhdysvalloissa eriin alueiden Yhdysvalloissa vertaakseen ja vertaillakseen omaa parisuhdetta tottumukset, pidät mielessä ikä, sukupuoli ja seksuaalisuus.

Monet päätelmistä ominaisuudesta:

tuttajat tuntevat paljon enemmän painostivat tällä hetkellä ja löydä tärkeä toinen kaikkialla lomat.

Yksi kolmasosa niistä haastatellut myönsi heistä tuntuu a paljon enemmän voima nyt vuoden kuin melkein mikä tahansa lisämääräinen, riippumatta missä he oleskelevat. Ja 45prosenttia homoseksuaaleista miehistä ilmoitti tunteensa huomattavasti enemmän stressi omistaa jonkun tänä ajanjaksona, kun taas 30% oikea ihmiset on sama.

Länsi Coasterit haluaisi treffeillä budjetilla.

Kaksikymmentä % osallistujista California:sta, Wyomingista ja Arizonasta jakoi että he ovat vain valmis sijoittaa 10 dollaria tai paljon vähemmän päivällä ensimmäinen iso päivämäärä (niin, voimme olettaa lukematonta kahvia päivät). Kuitenkin käsitykset rahasta vaihtelevat miehistä ja naisista. 44 % miehistä tutkittu väitti, että rahaa ei objektia maksaa alkupäivänä lähtö, kun taas vain 24prosenttia naisista totesi vastaava.

Parit kuitenkin ole halua myönnä} he löydettiin verkosta.

Neljäkymmentä % näistä hyväksyi nukkumaan perhe siitä, että olet löyttänyt oman päivämäärät verkossa. Ne väitteet käyttää suurin osuus miehistä ja naisista makuu miten he tapasivat: länsi Virginia (64prosentti), Colorado (58%), Wyomingissa (57 prosenttia) ja Kansasissa (52 %).

Suojaus on välttämätöntä.

Oletko todella Google näkökulmasta päivä jos haluat hyväksyä täytät? Et ole yksin. Kuusikymmentäkaksi prosenttia hyväksyi verkossa ostoksille potentiaalinen lähtö verkossa sosiaalisen median markkinoinnin kautta ennen konferenssia henkilökohtaisesti, ja joista nämä, 89 prosenttia ovat 18-24 v. vanha. Suurin taso of henkilöt, jotka tutkivat oman ajat internetissä ennen kokousta oli sijainti asumaan Länsi Virginiassa (86 prosenttia), Vermont (83prosentti) ja Utah (81%).

Ihmiset kuitenkin käytä vanhoja kuvia.

Huolimatta kaikkien tiedoista viime aikoina puolustamisesta internet-pohjainen treffit hyödyntämään valokuvia otettu viimeisen 12 kuukautta, 33prosenttia näistä myönsi hyödyntämällä vanhentunutta kuvia joka tapauksessa. (“Vanhentunut” ymmärretään kuvia olemassa ainakin kolme vuotta vanhentunut.) Lesbot (50prosenttia) ja homo miehet (45prosenttia) ovat korkein yhteisöt käyttämällä vanhentuneita kuvia, verrattuna yksi in kolmesta oikealle ihmiset (33prosenttia) myöntävät tekevänsä täsmälleen sama.

“internettreffit on tullut normiksi ja tästä syystä , muuttui miten pluss täsmälleen mitä kapasiteetti ihmiset täytät”, totesi Badoo Dating Asiantuntija Joelle Hadfield. “Katsastettuamme uskomattoman paljon ihmiset Amerikassa heidän internettreffit rutiinit, näyttää siltä, ​​että sinkkuista on tulossa|on tulossa} parempia klo näyttää hyvä viisaudesta sisäisyydestään internettreffit seikkailut.”

sokeriäiti-sovellukset